Falles
La Falla Gran Via del Sud de Bétera celebra este diumenge 29 de març l’acte de “Apuntà” i dona inici així al nou exercici faller. Tots els fallers que vullguen continuar així com persones que volen unir-se a esta nombrosa comissió ho podran fer des de les 11.00 hores al seu casal.

cartell apunt+áA les 11:00 del matí, començarà la tradicional “Apuntà”, on tothom que vuiga ser faller d’aquesta comissió haurà d’omplir una fitxa amb les seues dades personals i rebran tota la informació necessària: loteria, quotes, etc. Tots els fallers i els veïns que s’acosten al casal gaudiran d’un matí i una vesprada amb parcs inflables.

Les fitxes de l’apuntà estaran disponibles a les taules i diversos fallers informaran als interessats que s’acosten de les condicions.  A més, la comissió comptarà amb un gran parc infantil per a que els més menuts disfruten del primer dia de l’exercici 2015/2016.

A les 14:00 hores es dispararà la mascletà que tradicionalment es dispara el dia 19 de març, dia de Sant Josep, que aquest any no es va poder disparar per causes meteorològiques. Després de la mascletà hi haurà dinar per als fallers i els nou fallers.

A més a més, la comissió de la Gran Via del Sud obrirà el periode per a presentar candidats i cadidates que vullguen representar a  la comissió per a les pròximes falles. També s’obrirà el periode per a presentar candidatures a Fallera Major Infantil i fallera Major de Bétera que estarà obert fins a finals del mes d’abril.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment