FallesNotícies
Falleres Majors de B+®tera 2016Acaba un exercici faller i comença a un altre. Per això la Junta Local Fallera de Bétera obre fins al proper 20 d’abril el plaça perquè totes les xiquetes i senyoretes de la localitat que ho desitgen puguen presentar les seues candidatures per convertir-se en Fallera Major Infantil i Fallera Major de la localitat i representar la localitat durant l’exercici 2015 – 2016.
En cada casal faller hi haurà disponible una bústia per depositar les candidatures a tan alt càrrec faller. Si vos ho esteu pensant teniu de termini fins al 20 d’abril, dia en què els membres de la Junta Local Fallera obriràn les candidatures amb tots els noms per a poder començar amb la selecció.
Per davant encara queden mesos d’actes de les actuals Falleres Majors, Mª José Gelde i Lorena Cremades, les quals animen a que aquelles que poden estar pensant presentar-se que no ho dubten perque “és una experiencia única i inoblidable on coneixes a  molta gent d’altres llocs durant les infinites eixides que comporta el càrrec però que ens uneix un mateix sentiment: les falles”, han manifestat les actuals màximes representants.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment