Oci i Cultura

L’Ateneu Cultural de Bétera compleix 5 anys i vol celebrar el seu aniversari  amb una Assemblea General per parlar del present i futur de l’entitat. Però a més aquest cap de setmana també s’han preparat activitats lúdiques i culturals perquè en gaudeixin els veïns i socis.

La Assemblea General se celebrarà el dissabte 18 d’abril i al dia següente, diumenge 19 d’abril,  “per a celebrar les decisions importants que haurem pres i, per què no, per a celebrar el nostre aniversari, us convoquem també al Dia del soci, afirmen des de l’entitat.

DonallopDurant aquesta jornada festiva els socis dinaran junts i a la tarda el grup mallorquí Donallop, format per Joana Pol i Pere Bestard, es presenta a Bétera en format de quartet amb dues veus, guitarra, celo i violí.

“Te’n Recordes” és un espectacle sobre les cançons del seu disc “Milestones” però amb mirada nova, purament acústic. Corda i veus mesclades amb sensibilitat i emoció per tal d’oferir un tall de cançons a mitjan camí del folk i el pop imaginatiu.

La jornada per a socis i sòcies correrà a càrrec del pressupost de l’Ateneu. Si algun soci vol dur algun acompanyant no soci, el preu de la jornada serà de 8 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment