Notícies

Premiats edicions anteriorsL’acte de lliurament dels Premis Francesc Peris i Valls de literatura infantil en valencià, en què participen alumnes entre els 9 i els 18 anys de totes les escoles de Bétera, se celebra el pròxim dijous 30 d’abril en l’Auditori de la Casa de la Cultura a les set de la vesprada amb un homenatge a Carles Salvador.

Els Premis Francesc Peris i Valls, que arriben enguany a la seua cinquena edició, s’han consolidat com un estímul per a l’ús de la llengua entre els xiquets de Bétera. Cada any estan dedicats a algun escriptor o fet cultural emblemàtic. Enguany, es retrà un homenatge a Carles Salvador, figura cabdal en la recuperació del valencià en la primera meitat del segle XX, pioner de la gramàtica valenciana, escriptor, poeta i mestre. En altres edicions, s’ha homenatjat Enric Valor, Vicent Andrés Estellés, el mateix Francesc Peris i Valls i la cultura tradicional valenciana.

En estos premis, que reconeixen les millors composicions poètiques en cinc categories (segon cicle de primària, tercer cicle de primària, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat), hi ha 30 guardonats en total.

L’acte estarà amenitzat pel cor del Centre Artístic Musical de Bétera i per la colla Xè què burrà, amb els seus dolçainers, tabaleters i cantaors d’estil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment