Oci i Cultura

ateneu beteraFa dues setmanes l’Ateneu Cultural de Bétera celebrava el seu cinquè aniversari amb festa per als socis i veïns però també amb un debat sobre el present i al futur d’esta entitat que s’ha convertit en la referència cultural i social de la localitat de Bétera gràcies a la seua programació setmanal i les seues activitats, convertint-se en un espai i en un lloc de trobada per als veïns.

De l’Assemblea General eixia nomenada la nova presidenta de l’Ateneu, Marta Pertegaz, que substitueix el que ha sigut durant estos 5 anys el president de l’entitat, Toni Marzo. “No em presente perquè les bones pràctiques de salut democràtica em recomanen de no fer-ho. El canvi a la presidència de l’Ateneu marca un canvi d’etapa. Canvi de gènere i renovació generacional. Després de 5 anys l’entitat ja s’ha consolidat”, afirmava Toni dies abans de l’assemblea.

Marta Pertegaz forma part de l’Ateneu des dels seus inicis, és de Bétera, té 38 anys i és mestra de professió. “Tots estàvem d’acord que els canvis donen vida a una associació. L’Ateneu aglutina gent diversa i, per tant, ens agradava la idea que la “cara visible”  fóra una dona i d’una generació diferent. Trobar algú que tinga disponibilitat per a implicar-se és complicat… i ací és on entre en joc jo. De tota manera, l’Ateneu es fa entre tots els socis i totes les sòcies”, afirma Marta davant la pregunta de per què els socis han confiat en ella.

Per a la nova presidenta, “l’Ateneu s’ha convertit en un referent tant a nivell de poble com de comarca, i la nostra intenció és continuar lluitant per ser un espai de debat, de dinamització cultural i de participació cívica. Els socis i les sòcies som la base que fa possible l’Ateneu, per la qual cosa mantindre o, fins i tot, incrementar-ne el nombre és també important. Totes les mans són benvingudes i poden aportar molt al projecte”.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment