Notícies

Dijous passat, 30 d’abril, la Casa de la Cultura de Bétera va acollir el lliurament dels premis Francesc Peris i Valls de literatura infantil en què cada any participen els alumnes dels col·legis de la localitat.

En aquest protocol·lari acte vam poder escoltar els poemes dels alumnes guardonats en l’anterior edició i comprovar l’elevat nivell d’escriptura que hi ha a les aules de Bétera, de totes les edats i en tots els cursos.

La cerimònia de lliurament va estar amenitzada per la música de rondalla de la colla “Xe que burrà” de Bétera, el cant d’Estil d’alguns alumnes de l’escola municipal i les cançons en valencià interpretades pel Cor del CAM de Bétera que van arrancar els aplaudiments del públic amb títols com “Al vent” de Raimon o “Paraules d’amor” de Joan Manuel Serrat.

A més aquest any l’entitat ha volgut reconèixer la tasca del lingüista Carles Salvador “figura cabdal en la recuperació del valencià en la primera meitat del segle XX, pioner de la gramàtica valenciana, escriptor, poeta i mestre”.

En estos premis, que reconeixen les millors composicions poètiques en cinc categories (segon cicle de primària, tercer cicle de primària, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat), hi ha 30 guardonats en total.

literatura betera 3 literatura betera 4 literatura betera 6 literatura betera 7

literatura betera 9 literatura betera 8 literatura betera 10 literatura betera 13

literatura betera 5 literatura betera 1 literatura betera 2 literatura betera 15

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment