Eleccions Municipals 2015Notícies

debat electoral betera cartel 1L’Ateneu Cultural de Bétera i Betera.com han organitzat conjuntament un debat electoral en què s’ha convidat a participar als nou partits polítics que concorren a les properes Eleccions Municipals del 24 de maig.

La data escollida és el divendres, 15 de maig, al Saló de Plens del Castell de Bétera a partir de les 19.30 hores i podran acudir tots els ciutadans que desitgen conéixer i escoltar als candidats a l’alcaldia de Bétera fins a completar l’aforament.

Els participants en el debat seran els caps de llista de cada partit, així han confirmat la seua participació: Salvador Beltrán (Mas Camarena-CUBE), Cristina Alemany (Compromís per Bétera), Juan Zaragoza (PSOE), Luis Poveda (EUPV-Els Verds), David Aloy (UPyD); Pedro Gallén (Ciudadanos) y Augusto Sevilla (Asamblea Bétera Ciudadana).

De moment no han ni confirmat ni declinat la invitació Germán Cotanda (PP) i Josep Enric Alcacer (UPIB) encara que, tal com es va acordar ahir en la reunió celebrada amb tots els partits polítics, la invitació a que puguen participar els candidats de tots els partits es mantindrà fins a l’últim moment, encara que això sí, baix les condicions pactades entre totes les formacions polítiques.

Condicions formals del debat

Durant la reunió celebrat en la vesprada d’ahir entre set de les formacions polítiques, membres de l’Ateneu Cultural de Bétera i Betera.com es van acordar alguns aspectes formals necessaris per al bon funcionament del debat que serà conduït per Frederic Ibáñez, periodista natural de la veïna localitat de Nàquera amb una àmplia experiència en mitjans de comunicació.

Durant l’acte totes les formacions tindran el mateix temps per exposar els seus idees, per a això s’han acordat dues rondes de cinc minuts cadascuna perquè els candidats puguen presentar les seues propostes per al municipi.

Després d’estes primeres intervencions es pretén que el públic puga realitzar preguntes genèriques que contestaran els candidats. Les preguntes es realitzaran per escrit i serà el moderador a qui les llance als ponents amb l’objectiu de que puga ser un debat àgil i que no supere les dos hores de durada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment