Eleccions Municipals 2015Notícies

debate kike germanEncara que tant l’Ateneu Cultural de Bétera com Betera.com, entitats organitzadores del I Debat Electoral de Bétera, han mantingut i mantenen a hores d’ara la invitació perquè tots els partits polítics participen en la trobada d’aquesta mateixa vesprada, sembla que no estaran presents ni el cap de llista del PP, Germán Cotanda, ni Kike Alcàcer, candidat per UPIB.

Els que hagen sigut socis de govern durant esta legislatura que acaba ara, sembla que a hores d’ara declinen la nostra convocatòria tot i que esta invitació continua vigent fins a l’hora del debat (19.30 hores) per si s’ho pensen millor i s’animen a participar en este acte que té com a objectiu que els 9 candidats a l’alcaldia puguen exposar, debatre i respondre les preguntes dels veïns i veïnes.

Segons l’actual regidor d’Hisenda, Kike Alcàcer i candidat per UPIB, “després de valorar aquesta qüestió per part del nostre partit, hem decidit no participar al mateix. No veiem garantida la imparcialitat que requeix un acte com aquest perque considerem que l’organització no la té”.

Des de l’organització volem puntualitzar que s’ha escollit a un periodista independent com a moderador del debat aliè a la vida política de Bétera i a més, totes les condicions del debat han sigut pactades per tots els grups polítics en una reunió celebrada el passat dimarts 5 maig .

Germán Cotanda, actual alcalde de Bétera i candidat pel PP, tampoc participarà al debat segons ens ha confirmat fa tan sols un minuts. Segons ens ha dit seua intenció era vindre encara que a última hora li ha eixit un acte del PP amb Alberto Fabra al qual ha d’assistir, “la intenció fins ahir era d’acudir però un acte amb l’executiva m’impedeix poder participar. De totes maneres ens hagués agradat més que el debat se celebrara a la ràdio de Bétera perquè fora més obert “.  El candidat del PP ha agraït la invitació i s’ha excusat per no poder assistir.

debat electoral betera cartel 1Debat a les 19.30 hores al Castell de Bétera

Vos recordem que el debat se celebrarà esta vesprada, divendres 15 de maig, a les 19.30 hores al Saló de Plens del Castell de Bétera fins a completar aforament.

El debat serà conduït pel periodista de Nàquera, Frederic Ibáñez. Durant l’acte totes les formacions tindran el mateix temps per exposar els seus idees, per a això s’ha acordat entre tots els candidats dues rondes de cinc minuts cadascuna perquè els candidats puguen presentar les seues propostes per al municipi.

Després d’estes primeres intervencions es pretén que el públic puga realitzar preguntes genèriques que contestaran els candidats. Les preguntes es realitzaran per escrit i serà el moderador a qui les llance als ponents amb l’objectiu de que puga ser un debat àgil i que no supere les dos hores de durada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. El Sr. Cotanda ha rogado a Fabra para que le invite a algun paripe para tener la excusa de no poder ir. No hemos empezado y la primera mentira que dice.
    Al menos el Sr. Alcacer, dentro de su credibilidad como politico, ha dicho lo que pensaba sin necesidad de inventarse una mentira. Luego se estara de acuerdo o no con su argumento, pero al menos va de cara y lo dice abiertamente, cosa que el Sr. Alcalde mucho predicar pero luego —–

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment