Notícies

compromis betera regidorsCompromís per Bétera ha guanyat les eleccions municipals de Bétera empatant a 6 en nombre de regidors amb el Partit Popular, però superant als populars en nombre de vots.

La candidata de Compromís, Cristina Alemany, podria ser la pròxima alcaldessa de Bétera, encara que per això, necessitaria el suport de almenys dos partits, “ara començarem a parlar amb tots amb l’objectiu que el PP no torne a governar a Bétera que ja va sent hora que se’n vaja “, afirma. Alemany insisteix que encara no saben amb qui van a pactar, “ens posem a treballar ja, a escoltar a tots, sense cap idea però amb l’objectiu que el PP no torne i poder obrir les portes i les finestres de l’ajuntament de Bétera “.

Compromís per Bétera ha doblat el nombre de regidors aconseguits el 2011, passant de 3 a 6 regidors, així com també ha multiplicat el nombre de vots, aconseguit 2.671 vots o el que és el mateix el 22,7%. D’esta manera els sis regidors de Compromís a entrar al governar serien Cristina Alemany, Enric Álvarez, Daría Terrádez, Neus Sánchez, Jose Rodado i Raquel Puig, “tenim un equip de gent molt preparada. Hem conjugat gent amb experiència i gent nova, molt preparada i amb moltes ganes “, afirma Alemany.

Concejales B+®tera2015“La gent ha parlat, volia un canvi a Bétera i gràcies al nostre treball s’han adonat que nosaltres érem la millor alternativa. El bon resultat no ha estat fruit de la campanya electoral, ha sigut perquè portem treballant 4 anys des de l’oposició i molts anys més com a formació. Al final hem aconseguit un bon equip, hem fet pinya “, ha declarat Cristina contenta i satisfeta.

Cristina Alemany és professora i encara no sap com canviarà la seua vida a partir d’ara, “no m’he plantejat res, primer l’un i després el dos. El que si que sé és que tinc molts exàmens que corregir i després arriba el estiu per poder pensar-ho bé i veure com se succeeixen els esdeveniments “.

El segon partit més votat a Bétera ha sigut el Partit Popular de Germán Contanda el qual ha aconseguit 6 edils i 2.512 vots (21,38%). Per als populars pactar per governar serà complicat al perdre al seu principal soci de govern durant aquestes últimes legislatures, el partit local UPIB, el seu candidat, Kike Alcàcer, no ha aconseguit representació passant de 2 regidors a cap.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment