candidatas falleras mayores beteraLa Junta Local Fallera de Bétera ja ha triat la data en què seran escollides les Falleres Majors del poble de Bétera per a l’any 2016, i serà precisament este diumenge dia 31 de maig quan les candidates seran avaluades pel jurat qualificador enviat des de Junta Central Fallera de València.

Vos recordem que les candidates a Fallera Major Infantil són la xiqueta Carla Carrasco i la xiqueta Paula Hernández. Per altra banda les candidates a Fallera Major són la senyoreta Luisa Motilla i la senyoreta Inés Plasencia.

El Saló plenari del Castell de Bétera és el lloc elegit per la Junta Local Fallera de Bétera on les candidates passaran un dia sencer junt amb el jurat els quals valoraran la manera en la que desfilen vestides de valenciana així com la seua expressió i soltura davant d’un futur públic a més de ser sotmeses a una entrevista personal, entre d’altres criteris de selecció.

En finalitzar la jornada el jurat es reunirà a l’Ajuntament per tal de fer entrega a la Junta Local Fallera del sobre tancat i signat el qual contindrà l’elecció de les pròximes màximes representats de la festa fallera. Acte seguit, l’Alcalde de Bétera, com a president nat de la JLF, telefonarà a les elegides per donar-les l’enhorabona.

Finalment els membres de la Corporació Municipal així com la Junta Local Fallera de Bétera al complet faran una visita oficial a les Falleres Majors elegides.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment