EsportNotícies

CEA Betera 3El passat diumenge, 31 de maig, es va celebrar a la platja de Pinedo, la tercera prova de la Lliga de Clubs de la Comunitat Valenciana organitzada per la Federació de Triatló de la CV i el Club Corre-Cuita.
La prova va posar de manifest el creixement de l’equip femeni del C.E.A Bétera, ja que van aconseguir finalitzar en segona posició i apropar-se més encara a les places de podi final de la Lliga de Clubs, actualment quartes a soles 4 punts de les segones i terceres.
Destacar l’actuació de Noelia Juan Pastor (2ª absoluta, 1ª Junior),  Patri Boix (5ª Absoluta),  Ana Climent (15ª absoluta i 2ª Sub 23) i de la nostra veterana Mª Jose Moreno (2ª Veterana II). Les seguents dues proves a la provincia d’Alacant determinarà el lloc final en aquesta competició autonómica.
Els xics també van aconseguir un gran resultat finalitzant tercers per equips. Destacar l’actuació de Josep Gómez (6é absolut), Jordi Jordà (9é absolut), Samu Gil (12é absolut) i Andrés Alfaro (26é absolut i 1º veterà I). Amb aquest resultat es situen 5é a la Lliga de Club Valenciana amb 278 punts a 6 punts del podí. El 14 de Juny a Pilar de la Horadada tindrà lloc la quarta prova d’aquest renyida competició.
També aquest cap de setmana van tindre lloc dos proves al panorama autonòmic amb participación del CEA Bétera. Al Half d’Oliva Ana Faus (2ª absoluta) i Miguel Martínez Bonet (3r absolut i 1r veterà) marcaren el nivell del club. A Penyiscola i al seu sprint, Toni Zaragoza es va quedar a les portes del pódium finalizant 4t a la categoría Veterà II.
CEA Betera 1 CEA Betera 2 CEA Betera 4

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment