Oci i Cultura

Mamaaa teatre beteraTeatre intel·ligent, divertit, fresc i fet per gent de Bétera. Què més podem demanar per un divendres a la nit? hui, divendres 5 de juny a les 22.30 hores i el diumenge 7 a les 19.00 hores, torna a la Casa de la Cultura l’obra “Mamaaá ???” de Zorongo Teatre.

Aquest text, adaptat de l’original autor Marc Egea que ha autoritzat a la companyia el seu text lliure de drets, es podrà veure en castellà esta nit i en valencià el diumenge. En  esta peça teatral dos germanes de distint pare, i mare massa longeva, creuen arribat el moment de decidir sobre l’anhelada herència. Cada una d’elles ha fet els seus plans al respecte i hauran de trobar la manera de posar-se d’acord.

Segons el seu director, Dídac Moreno, “és una obra destinada a tot el públic, una comèdia de caràcter marcadament còmic, amb un llenguatge planer i portada, per tant a bon ritme, de manera que el públic la trobe lleugera, divertida i fins i tot disfrute d’una bona interpretació”.

Mª José Fabregat i Lourdes Sierra serán les protagonistes baix la direcció de Dídac Moreno. A més, en este muntatge ha col.laborat Mª Antonia Casellas com a regidora, May Aloy, ajufant de direcció i Ramón López amb la il.luminació i el so.

El preu de les entrades serà de 5 euros. 

Divendres, 5 de juny: 22.30 hores. Idioma: castellà.

Diumenge, 7 de juny: 19.00 hores. Idioma: valencià.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment