EDITORIALCristina Alemany prenia possessió del seu càrrec el passat dissabte i aquest mateix dilluns una fotografia difosa per Compromís per Bétera en les xarxes socials, confirmava que els nous regidors de l’equip de govern acudien al consistori per a una primera presa de contacte.

Segurament la majoria dels veïns i veïnes de Bétera no hauran notat encara cap canvi en la localitat, però els assegurem que nosaltres, com a mitjà de comunicació, sí que hem albirat ja alguna novetat. Estem parlant d’un canvi xicotet, al qual molts dels ciutadans no li donaran importància, però nosaltres sí, molta, i és que per primera vegada en quatre anys ens ha arribat una nota de premsa de l’Ajuntament de Bétera al nostre correu electrònic.

Quina sorpresa ens hem emportat en la redacció quan hem obert el correu electrònic i hem vist que l’empresa que gestiona la comunicació de l’ajuntament (Crea Comunicación Levante) ens havia enviat no una, sinó dues notes de premsa i damunt escrites en valencià.

Mai abans ens han ofert cap informació si nosaltres no hem insistit molt per a conseguir-la, mai ens han enviat una convocatòria o convidat a un acte. Mai ens ho han posat fàcil, però tampoc mai hem desistit o deixat d’informar per això.

A més, ens costa que a algunes de les persones a les que hem entrevistat i han parlat amb nosaltres lliurement, després de publicada l’entrevista. han rebut una cridada des de l’ajuntament per a “pegar-los un toc”, fent memòria se’ns ocorren alguns casos, desgraciadament més d’un.  Algun regidor, del que tampoc direm el nom perquè som elegants, no ha volgut participar al nostre debat per considerar-nos imparcials però, curiosament, si que ha volgut que l’entrevistarem en plena campanya electoral.

Però seria injust ficar a tots en el mateix sac. L’exalcalde, Germán Cotanda, sempre ens ha atès, sempre ha respost a les nostres preguntes i ha estat amable amb nosaltres, sobretot en els últims mesos. Encara que lamentem que no volgués o pogués participar en el primer debat electoral.

Altres regidors de l’equip de govern també ens han tingut sempre en compte. És el cas de Salvador Beltrán (Mas Camarena) que sempre ha respost a les nostres preguntes sobre les notícies que hagen sorgit des de l’àrea de Sanitat, al igual que Victòria Cremades (UPIB), qui tampoco ha tingut mai problema de posar-nos al dia sobre cada novetat, subvenció o èxit aconseguit per la regidoria de Patrimoni i Turisme.

La nostra tasca és informar als ciutadans de tot el que passa a Bétera i a la nostra comarca, Camp de Túria, ser l’altaveu de partits polítics, associacions civils, clubs esportius i veïns que tenen dret a parlar i així ho han entès milers de lectors que avalen amb les seues visites la nostra raó de ser.

Com vam piular diumenge passat al nostre Twitter “esperem que la transparecencia i la informació fluïsca com el barranc del Carraixet quan plou” i de moment, sembla que així serà.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment