NotíciesOci i Cultura

Per a este diumenge, 21 de juny, hi ha programat un acte cultural a Bétera que no vos podeu perdre. Un d’eixos plans perfectes per gaudir en família que ha sigut organitzat per l’Orquestra CAM de Bétera, amb la col·laboració de l’Espai d’Interpretació de l’Ateneu de Bétera, dos entitats que s’han unit per posar sobre l’escenari de la Casa de la Cultura un conte musical.

pere i el llop beteraMusics i actors, tots, sincronitzats per la batuta de Carles Durà posaran en escena una meravellosa faula considerada una obra mestra, artística i pedagògica. Aquest conte rus va ser escrit amb la intenció de que tots els xiquets i xiquetes conegueren la música simfònica d’una manera divertida.

L’espectacle, que durarà menys d’una hora, es altament recomanable per a tot el public, especialment per xiquets a partir de 3 anys. “En esta ocasió hem volgut dirigir-nos a un tipus de públic que habitualment no ve als nostres espectacles per ser massa clàssics i poc actuals o contemporanis. El nostre objectiu és que este diumenge vinga tota la fimilia i descobrisca la música d’orquestra”, afirma Carme Navarro, Secreteria del Centre Artístic Musical. 

“La proposta va partir de l’Orquestra del CAM, des de Zorongo Teatre li donarem forma escènica: direcció, coreografia, escenografia, narradora, etc. Com que calia posar molta gent en escena recorreguérem a l’espai d’interpretació que és un taller de teatre de l’Ateneu i a mes integrarem alguns xiquets per a completar l’elenc.  Axí dons les protagonistes escèniques son set xiquetes i tres adults”, comenta, Dídac Moreno.

Este espectacle es porta assajant des de principis d’any ja que “l’orquestra de Bétera és molt jove amb una mitjana de edat de 15 anys, pel que han hagut de treballar molt per aconseguir el nivell musical requerit. Portem tres setmanes d’assajos molt intensos, però l’esforç ha pagat la pena ja que estem molt contents amb el resultat “, ha assenyalat Carme.

La cita serà el diumenge a les 19.00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera i l’entrada és gratuïta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment