Notícies

Lloma del Mas betera 1El CEIP Lloma del Mas de Bétera celebrava divendres passat una gran festa en la qual es donava per finalitzat el curs i a més es celebrava el 10è aniversari del centre. Alumnes, pares i professors van gaudir junts d’una tarda plena d’activitats, música i ball que acabava passada la mitjanit

La festa començava a les 18:00 amb  l’ actuacio del grup “Els Bor&nots” amb cançons i dances de tot tipus. Els alumnes de diferents cursos van ser els protagonistes ambs balls i actuacions preparades per Jose, el mestre de música del centre.

Lloma del Mas betera 3 okDesprés L’Aljama de Bétera, sempre present a les activitats del poble, va fer un taller de dansà i jota valenciana per a tots els presents. I perquè no tot fos música i ball els més menuts també van gaudir d’una zona de jocs durant tota la vesprada.

En acabar les actuacions va ser el moment dels discursos protocolaris en els quals van intervenir Maite actual directora, així como Mª Jose Martinez, primera directora del centre, i Pilar que també ho sigué.
Lloma del Mas betera 2Prop de les nou de la nit les famílies van seure a les taules per sopar i com a colofó final tots van poder ballar amb el concert del grup “Rascanya”.  Una jornada festiva en què tots van celebrar l’esforç dut a terme durant estos deu anys de treball per una educació pública, en valencià i de qualitat. Per cer en la celebració també va voler participar la nova alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment