Notícies

CAM Betera 1El Centre Artístic Musical de Bétera ha començat ja la primera fase de la matriculació dels alumnes de l’escola del centre i estarà oberta fins al proper 3 de juliol a la Casa de la Cultura de 17.00 a 20.00 hores.

Este any hi ha un canvi important i és que la matrícula s’ha obert ja per a tots, per als que ja són membres de l’escola i per als nous alumnes, “si algú és ja membre de l’escola però s’espera a setembre (del 31 d’agost al 4 de setembre) no se li podem garantir que vaja a tenir plaça ja que té prioritat la gent que es matricula ara “, afirmen des de la direcció del centre.

S’obri matrícula des Jardí Musical, perquè s’inicien els més menuts a partir de 3 anys, per començar després ja amb l’ensenyament reglat com a centre reconegut per la Conselleria amb especialitats en pràcticament tots els instruments. Els xiquets trien instrument des de molt xicotets encara que des del centre recorden “que no és obligatori comprar-lo ja que el centre cedeix l’instrument a l’alumne mentres siga membre del CAM, per la qual cosa no és necessari que les famílies realitzen cap desemborsament”, informa Carme Navarro , Secretería del Centre Artístic Musical.

Preus

CAM Betera 2Els alumnes paguen 40 euros per matrícula i assegurança escolar i després cada curs té un preu específic que va des dels 18 als 80 euros per als Graus Professionals, “és el quart any consecutiu que mantenim els preus, ens ajustem molt per no tindre’ls que pujar ja que sabem que és un moment delicat “.

Durant el curs passat l’escola va tenir 300 alumnes i més de 30 professors titulats en cadascuna de les especialitats, “a partir de cinquè els alumnes poden pegar el bot al conservatori o seguir estudiant a Bétera, com vulgueu, però tots ells es queden com membres del centre”. Bétera és un poble que pot presumir de tindre molts músics professionals que en l’actualitat imparteixen classes en molts conservatoris o que desenvolupen la seua carrera professional tant a Espanya com a l’estranger”, assenyala Carme.

La societat crea un ambient i un clima de convivència en què els alumnes troben companys amb els que comparteixen gustos i aficions. “Està demostrat en molts estudis pedagògics que els nanos que tenen la capacitat de fer música després, habitualment, són alumnes que funcionen molt bé a l’escola. Des de xicotets aprenen que han de organitzar-se el temps a l’hora de treballar “, comenta Carme,”es relacionen i interactuen, coneixen xiquets d’altres centres educatius, en definitiva és com un centre social “.

CAM Betera 3Audicions de final de curs

Durant esta setmana l’escola és un anar i tornar d’alumnes que realitzen les audicions o concerts de final de curs davant del públic en sala d’assajos. Un dels objectius és mostrar el treball que han estat fent durant tot el trimestre, “volem que s’acostumen a tocar en públic i perguen la por escènica. Per a ells és una actuació total i és molt important”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment