Ahir el nou equip de govern format per Compromís per Bétera, Mas Camarena – CUBE, PSPV-PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana va donar a conèixer la distribució de regidories en què treballarà a partir d’ara cada un dels regidors.

Com era d’esperar Compromís s’ha quedat amb les àrees més importants d’un ajuntament com són: Hisenda, Personal, Policia, Urbanisme, Serveis Socials, Cultura, Festes i Medi Ambient. Cristina Alemany, a més de ser l’alcaldessa, com a bona apassionada de tot tipus d’esports ha volgut gestionar personalment aquesta regidoria. Per davant té punts importants d’abastar en les pròximes setmanes com l’equiparació de les subvencions als clubs esportius o millorar les condicions laborals dels monitors de les escoles esportives.

 També era obvi que Mas Camarena – CUBE, partit que es nodreix de les urbanitzacions es quedés amb la regidoria d’Urbanisme i Nuclis de Població, entre d’altres.

L’únic representant d’Asamblea Bétera Ciudadana, Augusto Sevilla, té la responsabilitat de reactivar i impulsar una àrea bastant deixada durant l’anterior legislatura com és la de Comerç, Mercat i Indústria. Ajudar al xicotet comerç de Bétera que lluita cada dia per alçar la persiana, omplir el Polígon de l’Horta Vella de noves empreses que donen feina als veïns de la localitat i afavorir la formació i les oportunitats des de l’Agència de Desenvolupament Local, seran els seus principals cavalls de batalla.

Les regidories en què un ajuntament té menys competències han anat a parar als regidors del Grup Socialista com Educació o Sanitat. Encara que, en un municipi eminentment agrícola com és Bétera, Juan Zaragoza té l’oportunitat de treballar i demostrar que hi ha molt per fer pel camp i els seus treballadors. També en matèria de Joventut hi ha molta feina al poble, haurem de veure quines idees té Fernando José Cantarino per als joves de la localitat.

Cristina Alemany Enric Alvarez Jose Rodado Daria Terradez
Neus Sanchez Raquel Puig
Augusto Sevilla Salvador Beltran
Gloria Campomanes Amparo Ballester
Juan Zaragoza, PSPV-PSOE (2) Mayte Bes
Fernando Cantarino

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment