Notícies
juliaalvaro

Foto: Compromís

El ple del Consell ha aprovat en la seua primera reunió plenària els nomenaments dels responsables de les secretaries autonòmiques i d’entre els noms ens trobem amb el d’un veí de Bétera, Julià Álvaro Prat qui estarà al capdavant de la Secretaria Autonòmica de Medi Ambient i Canvi Climàtic. 

Alguns mitjans de comuncació van publicar que Julià Álvaro estava en totes les quinieles per convertir-se en conseller d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, però finalment no ha sigut  així i el periodista estarà al capdavant de la Secretería Autonòmica de Medi Ambient, segon escalafó de l’administració.

Julià Álvaro Prat és Llicenciat en Ciències de la Informació i Ciències Polítiques i ha treballat durant més de dos dècades en RTVV, a més de col·laborar amb els seus articles en nombrosos mitjans de comunciació. Com enviat especial de Canal 9 va cobrir la Guerra del Golf o la Guerra de l’antiga  Iugoslàvia. Ha sigut oportaveu de Verds-EQUO i membre de Compromís. Este amant de l’esport ha sigut jugador de balomano i triatleta amb el CEA Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment