FallesOci i Cultura

cartell campionats jocs de taula 2015Les comissions falleres de Bétera, com ja va sent habitual a l’inici de juliol, tenen una cita este dissabte 4 de juliol per disputar el Campionat de Jocs de Taula organtizat per la Junta Local Fallera de Bétera i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera.

Concretament es jugaran les modalitats de truc, parxís i xinxón. A més a més els infantils també podran participar amb la modalitat parxís infantil.

La jornada donarà inici al Barracó situat a l’Albereda de Bétera, a les 17 hores. Ja amb les llistes de participants tancades, la JLF apunta que participaran més de 60 persones, siguent la modalitat del truc la més disputada. Però a més dels nombrosos participants també s’espera que s’apropen molts curiosos a vore jugar als fallers. Sens dubte,una jornada festiva on prima la germanor fallera i el bon ambient.

Les Falleres Majors de Bétera, Mª José Gelde i Lorena Cremades, seran les encarregades de realitzar el lliurament dels premis als guanyadors.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment