Parque Junqueral Betera

On van els joves de Bétera quan ixen de casa i han quedat amb els amics?, doncs sembla que el Parc del Junqueral s’ha posat de moda i tots els dies, sobretot des que va arribar el bon temps, és normal veure de dilluns a diumenge a partir de les set de la vesprada a adolescents, d’entre 16 i 20 anys, xerrant en les taules i bancs d’este parc de Bétera. A l’hora de sopar es tornen a les seues cases i molts dies tornen a ajuntar-se després d’ haver omplert l’estómac fins a mitjanit.

Els exàmens han acabat i molts d’ells estan de vacances, pel dia vaguen entre el sofà de casa i les piscina municipal però a la vesprada és moment d’amics i “xarreta”. Sens dubte este parc és un bon lloc de reunió: no molesten als veïns i tenen fins banys, encara que ens confessen que “estan fets un asco i totalment abandonats. Ens els podrien arreglar un poquet”, afirmen.

Ara està de moda este parc encara que ens consta que molts també es reuneixen al xamfrà del “Pistacho”, en plena Avinguda del País Valencià. Allí el quiosc va habilitar un espai per posar un futbolí i va resultar que este senzill passatemps va aconseguir congregar a un gran nombre de joves que van a passar l’estona amb els amics mentre mengen pipes i llepolies asseguts a la vorera.

Altres opten pel parc del Calvari, sobretot a la nit, però aquest lloc és prou més fosc i allí en vàries ocasions s’han queixat alguns veïns per l’escàndol que monten els xavals les nits de més gresca.

La veritat és que els joves de Bétera necessiten un lloc on reunir-se: una casa de la joventut o un espai jove, però de moment és una inversió que no sabem si arribarà durant la recent estrenada legislatura i de la mà del nou govern local. Haurem de preguntar-li al nou regidor de Joventut, Fernando José Cantarino, quins plans té per als joves de la localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Menut dolor d ulls agarrat llegint el text de la noticia. Per favor deixeu el catala per als d catalunya a valencia es diu VESPRA NO TARDA, EIXIR NO SURTIR, ESTOMAC PLE NO OMPLERT, EIXIR UN RATET NO UNA ESTONA, ESTA PLE EL QUIOSC NO OMPLERT Y MOLTES MES PARAULES…. PER FAVOR VIVIM A BETERA VALENCIA NO CATALUNYA NO COSTA TAN DE ESCRIURE EN VALENCIA Y NO GASTAR PARAULES CATALANES…..

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment