Festes de BéteraNotícies

Zonas de fuego autorizadas betera 2015Les festes grans de Bétera s’acosten i bona prova d’això és que l’Ajuntament de Bétera ja ha publicat el mapa provisional amb les zones de foc autoritzades per a la coetà de la matinada del 15 al 16 d’agost.

Al mapa es pot veure perfectament, gràcies als colors utilitzats, els carrers del nucli urbà en què es poden tirar coets i en les quals està totalment prohibit. Només en els carrers pintats en groc s’autoritza el foc. Estes vies són majoritàriament carrers en les viuen les obreres i els majorals d’enguany i els socis de les penyes Amics del Coet i Vol Lliure.

“El mapa provisional és més o menys el mateix que l’any passat, l’únic canvi és la plaça del Sol per la del Mercat. En total es podrà tirar coets a uns 50 carrers a falta que els veïns presenten les al·legacions durant la pròxima setmana. Una vegada presentades serà quan haurem de començar a negociar per atendre totes les peticions”, afirma Carlos Tórtola, president dels Majorals d’enguany. Tórtola s’ha mostrat satisfet ja que “en el pla inicial els majorals i obreres tenim els nostres carrers inclosos”.

Tal i com ens avança la regidora de Festes, Raquel Puig, “este any com a novetat es van inslarán tanques de seguretat en tot el carrer de la cordà, en alguns carrers prop de carreteres i als carrers més concorreguts com són els de les obreres”, afirma.

Raquel Puig explica que “ara s’obri el període perquè els veïns presenten les al·legacions que consideren per registre d’entrada i que després s’atendran i estudiaran una per una per poder configurar i presentar el mapa de foc definitiu”.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment