Festes de BéteraNotícies

Zonas de fuego autorizadas betera 2015Les festes grans de Bétera s’acosten i bona prova d’això és que l’Ajuntament de Bétera ja ha publicat el mapa provisional amb les zones de foc autoritzades per a la coetà de la matinada del 15 al 16 d’agost.

Al mapa es pot veure perfectament, gràcies als colors utilitzats, els carrers del nucli urbà en què es poden tirar coets i en les quals està totalment prohibit. Només en els carrers pintats en groc s’autoritza el foc. Estes vies són majoritàriament carrers en les viuen les obreres i els majorals d’enguany i els socis de les penyes Amics del Coet i Vol Lliure.

“El mapa provisional és més o menys el mateix que l’any passat, l’únic canvi és la plaça del Sol per la del Mercat. En total es podrà tirar coets a uns 50 carrers a falta que els veïns presenten les al·legacions durant la pròxima setmana. Una vegada presentades serà quan haurem de començar a negociar per atendre totes les peticions”, afirma Carlos Tórtola, president dels Majorals d’enguany. Tórtola s’ha mostrat satisfet ja que “en el pla inicial els majorals i obreres tenim els nostres carrers inclosos”.

Tal i com ens avança la regidora de Festes, Raquel Puig, “este any com a novetat es van inslarán tanques de seguretat en tot el carrer de la cordà, en alguns carrers prop de carreteres i als carrers més concorreguts com són els de les obreres”, afirma.

Raquel Puig explica que “ara s’obri el període perquè els veïns presenten les al·legacions que consideren per registre d’entrada i que després s’atendran i estudiaran una per una per poder configurar i presentar el mapa de foc definitiu”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment