Oci i Cultura

els-bornotsA l’estiu tot el món viu! i per complir amb el refrany més estiuenc no hi ha res millor que les propostes culturals i lúdiques a l’aire lliure. A la locallidad de Bétera estem de sort ja que este dissabte, 11 de juliol, tindrem dos propostes musicals diferents i per a tots els gustos.

El dissabte, a les 19.00, a la plaça del Mercat tindrem un espectacle per a públic familiar. El conjunt Bor&Nots ens proposa un espectacle titulat Danses multiculturals d’arreu del món. Si voleu ballar i disfrutar de la música ací tindreu una bona oportunitat.

I el dissabte a la nit, a partir de les 22.45,  hi haurà un concert de música de cambra al Castell de Bétera protagonitzat per la soprano Mª José Bes i el pianista José Madrid. El preu de l’entrada serà de 5 euros.

Diumenge, 12 de juliol, a partir de les 18.00 hores, hi haurà a l’Ateneu de Bétera un assaig de muixeranga conjunt entre la Muixeranga del Camp de Túria i la Jove Muixeranga de València. Les dos formacions prepararen una actuació que es farà a l’Eliana, el 15 de juliol. L’assaig és obert i per tant, qualsevol persona interessada pot passar a veure’l i participar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment