Notícies

Alemany“En cap moment hem dit que anem a suprimir cap subvenció”. Així de contundent es mostrava la nova alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, a la primera entrevista concedida a Ràdio Bétera divendres passat. En ella se li preguntava pels rumors que associacions culturals com les falles o clubs esportius com, la UD Bétera, veren com el nou equip de govern reduïa les seues respectives subvencions per al pròxim exercici.

Alemany negava que s’hagués fet aquesta afirmació en públic o privat i demanava paciència, “com a alcaldessa i regidora d’esports vull demanar tranquil·litat a tots els clubs esportius ja que ara quan m’organitze la meua idea és seure amb tots els clubs esportius. De la meua boca no ha eixit que retallarem cap subveción i això m’agradaria que quedés molt clar des de ja”.

Els rumors de retallades afecten també a les falles de Bétera, “des de l’àrea de tradicones i festes, l’altra implicada, tampoc no s’ha fet nunguna afirmació ni en privat ni en públic que es vaja a tocar cap tipus de subvenció. Vull tranquil·litzar tots els col·lectius que estan rebent subvencions per part de l’ajuntament i insistisc: tranquil·litat”.

Nous criteris de repartiment

El que si que hi haurà és una nova normativa que regule els criteris de repartiment d’aquestes subvencions. Aquesta idea no és nova ja que Compromís des de l’oposició ja ho va sol·licitar el passat mes de febrer en un ple que es revisaren les subvencions ja que el Club de Bàsquet, per exemple, rebia 5.000 euros per 150 alumnes davant els 45.000 de la UD Bétera que compta amb uns 500, segons es va apuntar en aquell moment.

“Fins ara les subvencions s’havien repartit de forma discrecional i sense criteri. La nostra idea és regularitzar això i crear uns barems i criteris objectius que determinen la quantia que ha de rebre cada associació que sol·licita la subvenció. Res més que això”, ha aclarit l’alcaldessa.

Comentaris malintencionats 

Sobre les afirmacions i rumors que s’han estès en alguns grups i xarxes socials sobre la retallada de les subvencions, Cristina Alemany confia que  “no siguen malintencionades, sinó fruit de la confusió en este període de canvi”.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment