Festes de BéteraNotícies

Majorals i Obreres 2015Ramón Asensi, criador de les Alfàbegues, ha obert les portes un any més de l’Hort de les Alfàbegues per ensenyar  als protagonistes de les Festes Majors de 2015 com s’està treballant per fer créixer majestuosament a estes plantes representatives de Bétera. L’objectiu altre any més: que Les Alfàbegues, símbol del municipi de Bétera, lluïsquen  com es mereixen els veïns de Bétera durant el dia gran de la localitat.

El bon temps i la calor del que hem pogut gaudir des d’esta primavera han contribuït a, que des de la plantació, les Alfàbegues puguen créixer amb força. “La veritat que les dos més grans están molt altes, están totes molt verdetes i espesses per a un mes que li falten”, ha destacat orgullós Carlos Tórtola, President dels Majorals 2015. No obstant això, caldrà esperar encara un mes per comprovar si enguany, alguna pot batre el rècord Guinnes, superant els 2,86 metres d’alçada.

En la seua visita a l’hort les Quatre Obreres 2015 han aprés de la pràctica de la plantà de l ‘Alfàbega de la mà de Ramón Asensi i han desullat les Alfàbegues amb les que desfilaran el dia 15 d’Agost.

Carlos Tórtola ha avançat que els Majorals juntament amb les seues Obreres  2015, estaran per diversos punts del municipi de Bétera, el proper dissabte 18 i 25 de juliol, per a la venda de les Alfabeguetes, amb la qual esperen que els  veïns i vïnes de Bétera participen en honor a estes festes.

El llibret estarà a la venda a partir del 20 de juliol 

Pel que fa al llibret de Festes, Tórtola ha avançat que “esperem començar a partir del 20 de juliol per repartir als comerços i vendre-los a la gent del poble a 10€ per col·laborar amb la festa; a més que enguany volem recuperar una tradició -que no es feia des de molts anys- com és també donar banderetes de la nostra senyera”.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment