Festes de BéteraNotícies

Els Majorals de Bétera de 2015 es troben en plena organització de les Festes de Les Alfàbegues d’ enguany. Este cap de setmana ens els podrem trobar venent alfabeguetes pels carrers de la localitat, mentre ultimen el llibret de les festes que eixirà a la venda el proper 20 de juliol i organitzen actes, concerts i tanquen el pressupost.

cena-piscina-betera

Foto: Bes Audiovisual

“Este any vendrem també banderetes amb la senyera, és una tradició que volem recuperar perquè els veïns decoren els balcons o les portes de les cases amb elles durant les festes”, afirma el president dels majorals, Carlos Tórtola.

El que sí que està ja a la venda són els tiquets de la tradicional sopar de la piscina que tindrà lloc el dissabte 1 d’agost i que serà el començament oficial de les festes de Bétera. Els veïns i veïnes que ho desitgen poden comprar estes targetes per 50 euros i disfrutar d’una nit d’estiu única en què ja es palpa la il·lusió de les festes a l’ambient.

En total s’han tret a la venda 400 entrades a 50 euros, “en este sopar els majorals no traiem diners, bàsicament és compte amb paga, ja que volem que la gent sope bé sense ofegar massa amb el preu ja que són veïns que col·laboren amb nosaltres durant tot l’any “, afirma Carlos.

El president dels majorals anima els veïns a participar ja que “és un sopar molt bonic per l’entorn, el vestuari de les obreres  i la proximitat de les festes . Soparem bé i a més els majorals i obreres ballaran les coreografies que porten assajant tot l’any. A més hi haurà discomòbil fins que ens tieren”, conclou Tórtola.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment