FallesNotícies

cartell campionats esportiusEl proper cap de setmana torna una de les cites falleres alhora que estiuenques de Bétera: els Campionats Esportius organitzars per la Junta Local Fallera de la localitat.

Els campionats començaran ja dissabte, 18 de juliol al Poliesportiu de Bétera amb les modalitats de futbol sala, padel i frontó. Dimuenge, de bon matí, prop de 25 persones de les cinc comissions falleres participaran a les 9.45 hores diumenge a una masterclass d’aquagym en la que es donarà inici a la jornada festiva. 

Paral·lelament, tindran lloc els campionats de pàdel, frontó i futbol sala. Al pavelló es disputarà el campionat de futbol sala, a més, les pistes de pàdel i frontó també estarán abarrotades de públic on 6 parelles de fallers lluitaran per alçar-se amb el triomf en cada modalitat.

Les Falleres Majors de Bétera, Mª José Gelde i Lorena Cremades, seran les encarregades de lluirar el bronze, l’argent i l’or als millors esportistes d’esta edició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment