NotíciesOci i Cultura

Del_reves pel·lículaEste cap de setmana arriba al Cinema d’Estiu de Bétera altra de les estrenes cinematogràfiques més esperades de la temporada: “Del revés”. La pel·lícula, d’animació, comèdia i familiar, es podrà disfrutar el proper dissabte 18 de juliol a les 22:30 hores i diumenge 19 de juliol a les 22:00 hores, a l’espai de Furtos Bétera i com sempre el preu de l’entrada és 4,50 euros.

La nova pel·lícula de Pixar ha rebut bones crítiques des de la seua presentació al Festival de Cannes, per a molts esta melancolica pel·lícula retorna a l’espectador a l’exitosa “Toy Story” i ha sigut qualificada como una nova joia de la factoria.

Sinopsi

El pas del temps pot ser un camí complicat. També ho és per a la jove Riley Anderson quan, amb només 11 anys, ha de deixar enrere la seua vida en el Mig Oest i mudar-se a San Francisco. Com la resta de les persones, la vida de Riley es guia per les seues emocions: Alegria, Por, Ira, Fàstic i Tristesa. Totes elles viuen al centre de control dins del seu cap des d’on ajuden i dirigixen els comportaments de la xica en el seu dia a dia.

Encara que Alegria intenta dominar els sentiments per mantindre la xiqueta en un estat de felicitat, Tristesa comença a canviar les coses i a fer que la malenconia s’estenga. Una sèrie de successos fa que les emocions isquen accidentalment del cuartel i viatgen per la ment de Riley mentre tracten de trobar el camí de tornada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment