Notícies

El passat 7 de juliol es signava a l’Ajuntament de Bétera en nou acord programàtic entre el quadripartit que governarà durant els propers 4 anys a la localitat i que com sap, està format per Compromís, Mas Camarena-CUBE, PSPV-PSOE i Assemblea Ciutadana .

El document, publicat al web del consistori, estableix tot allò acordat entre les quatre formacions polítiques i s’assenta, segons el primer paràgraf del mateix “seguint a els criteris de transversalitat, transparència, diàleg, negociació, consens i participació social que servisquen com a eixos prioritaris a l’acció quotidiana municipal “.

En este document la coalició explica que l’ajuntament s’organitza en dos grans àrees: la primera serà l’econòmica i la segona la dedicada a treballar pel territori, els serveis i el foments de l’associacionisme.

Nosaltres hui volem detallar tot el proposat per millorar o crear noves infraestructures al municipi. En este punt el nou govern buscarà finançament extern i tirarà tant d’ajudes a nivell autonòmic (Diputació i Generalitat), com estatal o europeu.

En què es treballa a nivell d’infraestructures?

parque-infantil-Bétera-2Primer en un dels temes que va quedar pendent durant la passada legislatura: la renovació i millora dels parcs infantils. Des de l’oposició va ser un dels temes més demandats i el govern de Germán Cotanda va intentar posar-lo en marxa abans de les eleccions, però finalment la licitació del contracte va quedar desert.

Ara el nou govern intentarà, segons el document, “la millora, acondicionament i creació de parcs infantils al terme”. Es realitzarà un estudi i, en cas dels parcs situats al nucli urbà, es tindrà en compte “que la seua ubicació afavorisca al comerç de proximitat”.

Es milloraran les infraestructures esportives atenent així una de les reivindicacions ciutadanes més importants dels últims anys. “Es faran  millores en el poliesportiu municipal durant la legislatura” i també es realitzarà un estudi per a la millora o la creació d’altres noves.

El nou govern afirma que treballa des del primer minut a estudiar la viabilitat del Centre de Dia casa Nebot, sens dubte, la infraestructura més polèmica del municpi. “El regidor encarregat dels Serveis Socials analitzarà la possibilitat d’obrir este centre”, encara que puntualitza “sempre que supose una despesa racional per a l’Ajuntament”.

Des de l’àrea d’Infraestructures i Obres públiques, es treballarà també en la millora del mobiliari urbà, la supressió de barreres arquitectòniques o la millora de les voreres i paviment de les calçades.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Lo que estoy viendo y me disgusta mucho es que muchos comercios locales están aprovechándose de esas rampas de accesibilidad en las aceras como zonas de carga y descarga de mercancías y nadie les llama la atención.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment