Notícies

CARTELL_FESTIVAL_DE_BANDESEl Centre Artístic Musical de Bétera, en col·laboració amb l’Ajuntament, de Bétera organitza el Festival Internacional de Bandes de Música a l‘Auditori de la Casa de la Cultura del municipi, divendres 17 de juliol, a les 19.00 hores. L’entrada és gratuïta.

Este any com a banda internacional convidada, tindrem a Bétera a la Corps Philarmonique de Châtillon Vall d’Aosta (Itàlia), a càrrec del director Davide Enrietti. Una formació que naix a 1780 amb el nom de “Musique” i és una de les poques formacions italianes que daten del segle XVIII. Una banda que a més va participar ahir dijous  a la 129 edició del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València.

Per altre costat, la Banda Simfònica del CAM de Bétera, baix la batuta del director convidat Bram Sniekers, també sorprendrà i delectarà a tots els assistents amb este espectacle de música clàssica.

 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment