Notícies

CARTELL_FESTIVAL_DE_BANDESEl Centre Artístic Musical de Bétera, en col·laboració amb l’Ajuntament, de Bétera organitza el Festival Internacional de Bandes de Música a l‘Auditori de la Casa de la Cultura del municipi, divendres 17 de juliol, a les 19.00 hores. L’entrada és gratuïta.

Este any com a banda internacional convidada, tindrem a Bétera a la Corps Philarmonique de Châtillon Vall d’Aosta (Itàlia), a càrrec del director Davide Enrietti. Una formació que naix a 1780 amb el nom de “Musique” i és una de les poques formacions italianes que daten del segle XVIII. Una banda que a més va participar ahir dijous  a la 129 edició del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València.

Per altre costat, la Banda Simfònica del CAM de Bétera, baix la batuta del director convidat Bram Sniekers, també sorprendrà i delectarà a tots els assistents amb este espectacle de música clàssica.

 
 
 
 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment