Notícies

Donació sangAmb el lema “ser donant no passa de moda, dóna sang, salva tres vides”, el municipi de Bétera apel·la a la solidaritat dels seus veïns i veïnes per a este gest de donació de sang hui, al Centre de Salut de la localitat.

Una vegada més, els veïns i veïnes de Bétera podran demostrar la seua generositat apropant-se, este divendres 17 de juliol, fins al Centre de Salut de Bétera (Av. Escultor Ramón Inglés, 52) per donar sang, des de les 17.00 fins a les 21.00 hores.

Des de l’Ajuntament de Bétera es dóna suport a esta iniciativa i es demana als seus veïns i veïnes que aprofiten l’ocasió per donar vida.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment