Notícies

Donació sangAmb el lema “ser donant no passa de moda, dóna sang, salva tres vides”, el municipi de Bétera apel·la a la solidaritat dels seus veïns i veïnes per a este gest de donació de sang hui, al Centre de Salut de la localitat.

Una vegada més, els veïns i veïnes de Bétera podran demostrar la seua generositat apropant-se, este divendres 17 de juliol, fins al Centre de Salut de Bétera (Av. Escultor Ramón Inglés, 52) per donar sang, des de les 17.00 fins a les 21.00 hores.

Des de l’Ajuntament de Bétera es dóna suport a esta iniciativa i es demana als seus veïns i veïnes que aprofiten l’ocasió per donar vida.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment