Festes de BéteraNotícies

mayorales 2016 beteraEstava previst que foren majorals en 2019 però la necessitat ha fet que este grup d’ homes de Bétera avancen la festa i es convertisquen en els nous Majorals de 2016 amb l’objectiu de “salvar la festa”.

Així ens ho ha confirmat Vicent Manel Miret qui afirma que “es tracta d’una colla de 40 persones que s’havia apuntat per a les Festes de Bétera 2019 però que alguns d’ells ha decidit avançar-les després que l’ajuntament es reunira amb colles antigues i futures amb l’objectiu d’aconseguir un mínim de persones “.

Dels 40 apuntats inicialment de moment són 20 els que participaran l’any que ve, tot i que Vicent Miret, més conegut com Rullo, afirma “que hi ha gent que s’ho està pensant i que este mateix matí continue rebent cridades de possibles majorals”.

El 80% d’aquesta colla són fallers de la Gran Via del Sud i d’altres falles del poble que estan més que acostumats a la lluitar per les festes, “hem negociat amb l’ajuntament i ens han promès tot el suport necessari. Les circumstàncies van a fer que haguem de donar-li una volta a les festes però l’objectiu és que puguem salvar-les “, afirma.

Ara el primer és poder obrir el barracó el pròxim cap de setmana i per poder fer-ho l’ajuntament va a muntar i pintar esta setmana tota la infraestructura, “hem de contactar amb els proveïdors i posar-nos a treballar per aconseguir treure el màxim de beneficis possibles per a les festes del pròxim any “.

“Moltíssima valentia i esforç”

“Quan ens vam assabentar que no hi havia Majorals per a l’any que ve, vam fer una crida al poble per part del nou equip de govern mitjançant les xarxes socials, ban municipal i la pàgina web, a més de mantindre successives reunions amb els Presidents i Majorals des de 1990 fins al 2019”, ha assenyalat Raquel Puig.

Esta nova colla, que part d’ells tornaran a fer la festa l’any 2019, comptarà també amb la col·laboració de Majorals d’altres anys. Per fi, el barracó s’obrirà el proper divendres 24 de juliol i la regidora de Festes ha animat “a tot el poble a baixar a l’Albereda el pròxim cap de setmana per compartir l’alegria amb aquest grup de Majorals”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. raquel puig, eres una mentirosa y saps masa be per que eu dic, este que te contesta asi es el president del 2007 y a fecha de ui tu no te has posat en contacte en mi en cap momet,sien plena de alegria que tingam majorals, pero no mamprengues contant pelicules de grans tasques de llavor

    • L’Ajuntament ha intentat posar-se en contacte amb els presidents de majorals des de l’any 90. Com que la convocatòria va ser d’urgència, és de veres que amb alguns presidents no poguerem fer-nos, però en eixos casos parlàrem amb majorals d’eixos anys perquè feren correr la veu dins de la colla. Amb tu concretament vaig intentar contactar reiteradament per telèfon.
      Raquel Puig
      Regidora de cultura i festes.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment