FallesNotícies

AquagymCom ja es habitual al mes de juliol el cap de setmana va tindre lloc el campionat esportiu que organitza la Junta Local Fallera de Bétera al Poliesportiu Municipal. Com als últims anys els esports van ser pàdel, frontó i futbol sala, a més, vora de 30 persones van acudir a la masterclass d’aquagym.

La jornada lúdica i esportiva va començar a primera hora del matí i durant tot el dia va primar la germanor fallera entre tots el participants.

Al migida, les Falleres Majors de Bétera van entregar els premis: l’equip de la falla la Barraca es va alçar amb la copa de campions en la modalitat de futbol sala. Al pàdel van quedar campions la parella de Pep i Bonastre i en la categoria de frontó els guanyadors van ser Juan i Riski.

Campions Fronto 1 Campions Futbol sala 1

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment