Notícies

pleno betera 1Durant la primera sessió extraordinària d’esta legislatura es va aprovar el nou horari de celebració de plens: les 19.00 hores. D’aquesta manera es canvia l’horari que el govern del PP va establir a les 18.00 hores, per a una millor conciliació de la vida familiar i laboral dels regidors, segons es va justificar en aquell moment.  

Segons la periodicitat aprovada ara, les sessions ordinàries de celebració dels plens de la Corporació seran el primer dilluns de cada mes a les 19.00 hores, durant tot l’any, sense fer cap distinció d’horari a l’època d’estiu ni hivern. El punt es va aprovar per majoria absoluta, amb els 14 vots a favor (6 de Compromís, 3 Mas Camarena-CUBE, 3 PSPV-PSOE, 1 ABeC, 1 C’S) i amb l’abstenció de 7 vots (6 del PP i 1 C’S).

 Segons va explicar l’alcaldessa, Cristina Alemany, en roda de premsa “ja lluitàrem molt per part del nostre grup polític a l’anterior legislatura pel canvi d’horari de les 18.00 hores a les 19.00 hores; perquè era un hora on s’hi feia difícil l’assistència de la ciutadania i per tant, afecta a la participació, si entenem que els plens són el primers canals de comunicació i transparència”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment