Festes de BéteraNotícies

Els nous Majorals de 2016 treballen estos dies sense descans per poder obrir el divendres, 24 de juliol, el Barracó de l’Albereda a tots els veïns i veïnes de la localitat. Mentre l’Ajuntament de Bétera pinta i monta la cuina i la barra, ells s’organitzen, configuren la carta amb els plats i parlen amb els proveïdors. És un treball dur, sobretot perquè no ho tenien previst, i el més difícil és organitzar-se entre ells.

majorals 2016  beteraRafel Moreno ha sigut elegit el president dels Majorals ja que, segons asseguren els companys, ell és qui va organitzar la colla des d’un principi i a més és una persona molt treballadora, un càrrec que ell no pot negar “que li fa molta il·lusió”. El vicepresident és Vicent Miret, més conegut com el Rullo al món faller, “he eixit per votació dels majorals, no volia però estic molt acostumat a estes coses i la veritat és que espere fer-ho el millor possible”.

El nou president assegura que la feina està en marxa i que la gent els transmet ànim i força, “els veïns estan molt contents i es nota que estan agraïts. Nosaltres ara necessitem que ells es bolquen comprant targetes, loteria i molts entrepans al nostre barracó”, afirma.

Per la seua banda Vicent Miret anima a tot el món a que vaja a provar els entrepans i les tapes que estan preparant, “necessitem que vinguen a col·laborar amb les festes de 2016 i es bolquen amb nosaltres” i  confessa, “la gent ens diu que estem locos però ens animen a anar cap endavant, a treballar i ens asseguren que tindrem molta sort i tot eixirà bé”.

barraco beteraDe moment són 20 els majorals apuntats encara que tres o quatre segueixen estudiant l’opció de ficar-se en l’embolic, molts d’ells han hagut de demanar vacances per, curiosament, posar-se a treballar al barracó. L’únic objectiu que els mou és Bétera i que la festa no es perda, “és impensable que el dia 22 els majorals no complisquen amb la tradició d’anar a recollir a les noves obreres”. El lema de 2016 està més que clar: #salvemlafesta.

La regidora de Festes, Raquel Puig, ha mostrat la seua alegria i ha felicitat públicament la nova colla de Majorals “per la seua valentía i esforç tenint en compte a les dates que ens trobem i ha encoratjat a la ciutadania a col·laborar amb la compra de targetes, loteria i baixar al barracó”.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha mostrat la seua satisfacció felicitant als nous “valents” i ha demanat als beterans i beteranes una vertadera implicació per fer festa. “Ara és el moment que el poble sencer es pose al costat dels Majorals 2016, que col·labore anant al Barracó, que ajude amb la festa comprant loteria… És moment de fer pinya i que este grup de valents puga portar endavant la majoralia”, ha manifestat.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment