Festes de BéteraNotícies

cartel-ganador-fiestas-beteraPer fi ha arribat el moment que tots estàvem esperant: ja està a la venda el llibret de les Festes de Les Alfàbegues de 2015 realitzat pels Majorals d’este any.

El llibret que costa 10 euros i que ja corre per les cases de Bétera conté el programa d’actes oficial, però no només això, ja que són molts els articles i les imatges que podem trobar i que han estat elaborats per multitud d’associacions i veïns de Bétera en els que podem endinsar-nos en les tradicions de la localitat.

Comprant el llibret es col·labora econòmicament amb les festes d’este any pel que no publicarem íntegrament el programa d’actes fins al mes d’agost per assegurar-nos que els festers venen els 700 llibrets publicats per l’ocasió, “un 20% del nostre pressupost ix de la venda i de la publicitat dels comerços al llibre. Comptem amb estos diners per pagar les festes, així que confiem en que els veïns s’esforcen i el compren”, afirma el president, Carlos Tórtola.

Com cada any el llibret el vendran els Majorals i les Obreres, però a més es pot trobar als comerços de la localitat i al barracó quan s’inaugure.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment