Notícies

CIRCUIT PLB SUMMER SCHOOL CAMP DE TÚRIAEls xiquets i xiquetes que estan disfrutant este mes de juliol del Summer School al CEIP Camp de Túria han rebut la visita de la Policia Local de Bétera per una jornada informativa d’educació viària, una activitat que per primera vegada ha estat realitzada amb un circuit pràctic on l’alumnat ha comprovat de primera mà les explicacions dels agents sobre seguretat viària.

Esta iniciativa del centre educatiu Camp de Túria amb la col·laboració de la Policia Local ha comptat amb material de senyals, cons, passos de vianants i tot allò necessari per fer un circuit pràctic d’educació viària. Principalment, s’ha remarcat a l’alumnat la importància i obligatorietat de l’ús del casc amb la bici i com han de circular de forma segura.

El regidor de Policia i Protecció Civil, Jose Rodado ha destacat que “la formació i l’educació viària són imprescindibles per a qualsevol ciutadà i han de començar des de ben menuts. Esta activitat organitzada des de Camp de Túria hauria de fer-se extensiva a la resta de centres educatius de la població”.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment