Festes de BéteraNotícies

Ens hem compromès amb els Majorals d’enguany  que no publicarem el programa de festes complet fins que ells no hagen venut bona part dels 700 llibrets editats per a esta ocasió. El que sí vos podem dir és que van a ser 10 dies plens de activadades per majors i xicotets, balls, actuacions musicals i molta, molta tradició plasmada en els actes on la pólvora i les alfàbegues són les protagonistes.

“Botifarra i Xavier de Bétera a banda”

en el plauetVos podem avançar és que el dia de la presentació dels Majorals i les Obreres de 2015,  l’Albereda s’omplirà de música amb l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra” i Xavier de Bétera, un espectacle únic en què participaran els músics que habitualment acompanyen a Pep i la colla “Xe que burrà” en aquelles peces en les que les dolçaines siguen les protagonistes.

Segons ens han avançat Xavier, el públic podrà disfrutar de peces del repertori habitual del Botifarra i d’ altres inèdites entre les que hi haurà alguna sorpresa especial per als veïns i veïnes de Bétera.

Serà una actuació única ja que també participarà la Banda del Centre Artístic Musical de Bétera, “el bonic d’aquest espectacle és la sinergia que es crea al juntar una rondalla tradicional amb la banda simfònica. La unió de la música culta i la popular més les dolçaines crearan un efecte únic “, conclou Xavier Benedito.

També vos podem contar que la nit dels playbacks hi haurà alguna que altra novetat… Enguany els Majorals de 2015 han decidit que volen participar activament a l’espectacle per al qual ens han confirmat que seran ells els qui tanquen l’espectacle amb una actuació única.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment