Notícies

Ayuntamiento beteraLa Junta de Govern Local ha aprovat les Bases reguladores per a la creació de borsa de Treball de professor per a impartir valencià dins del Programa EPA, mitjançant sistema de concurs i en atenció als principis de igualtat, mèrit i publicitat.

Segons les bases, les sol·licituds es presentaran fins al dia 12 d’agost  al Registre General de l’Ajuntament ubicat a les dependències de l‘Ajuntament de Bétera, en horari de 9.00 – 14.00 hores i dirigides a Alcaldia-Presidència de l’Ajuntament de Bétera.

L’objectiu d’estes bases és regular la selecció de personal per a la seua incorporació a una borsa de treball de professors per a la preparació dels cursos per a les proves de la JQEV i altres cursos d’EPA, equiparable al grup A1 pel que fa a les retribucions que corresponen als empleats públics pertanyents a este grup.

La creació d’esta borsa té com a finalitat la selecció del personal subjecte com a regla general a la relació laboral que haja de contractar amb caràcter temporal i no permanent. Aproximadament, segons previsió efectuada per la Regidoria d’Educació, nou hores setmanals, durant un període de nou mesos, per a cobrir llocs vacants en la Corporació fins que es procedisca a la cobertura de les mateixes pels processos legalment establerts a l’efecte.

Pots informar-te dels requisits per al procés selectiu en les bases publicades a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Bétera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment