Festes de Bétera

cena-piscina-betera-1

El barracó ja està inaugurat a l’Albereda de Bétera i ara arriba una de les cites més importants de l’estiu: el Sopar de la Piscina. Aquest esdeveniment, que se celebrarà el proper dissabte 1 d’agost al Poliesportiu Municipal de Bétera, marca l’arribada de les Festes de les Alfàbegues a pocs dies que comencen oficialment.

Els Majorals de 2015 s’esforcen aquests dies a vendre el major nombre possible de tiquets per al sopar , “amb el començament de l’última setmana estem venent a millor ritme i esperem superar els 300 comensals”, afirma el president dels majorals, Carlos Tórtola.

En total s’han tret a la venda 400 entrades a 50 euros, “en este sopar els majorals no traiem diners, bàsicament és compte amb paga, ja que volem que la gent sope bé sense ofegar massa amb el preu ja que són veïns que col·laboren amb nosaltres durant tot l’any “, afirma Carlos.

El president dels majorals anima els veïns a participar ja que “és un sopar molt bonic per l’entorn, el vestuari de les obreres  i la proximitat de les festes . Soparem bé i a més els majorals i obreres ballaran les coreografies que porten assajant tot l’any. A més hi haurà discomòbil fins que ens tieren”, conclou Tórtola.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment