Notícies

policia local betera 18La Policia Local de Bétera ha celebrat durant el matí de hui una jornada de portes obertes en què treballadors públics, agents de la policia de la nostra localitat i d’altres veïnes, així com agents de Protecció Civil i Guàrdia Civil han pogut conèixer els nous regidors de l’Ajuntament de Bétera.

Esta festa, que tradicionalment se celebra una vegada a  l’any, té com a objectiu estrènyer llaços entre la plantilla de la Policia Local i els regidors, “enguany esta cita té una importància especial ja que hi ha policies nous i una nova corporació municipal”, ha afirmat l’Inspector José Quilis.

policia local betera 3Durant el matí s’ha celebrat el popular Campionat de Tir de precisió a la Sala de Tir de l’edifici inaugurat recentment. En el concurs han participat nombrosos agents supervisats en tot moment per l’instructor de tir. La pròpia alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha presenciat la competició i ha lliurat el premi als tres agents amb millor punteria.

Acompanyada pel regidor de Policia i Protecció Civil, José Rodado, la nova alcaldessa ha volgut fer un reconeixement a la feina dels agents per la diversitat d’actuacions que realitzen “des d’atendre queixes veïnals o controlar el trànsit i la seguretat ciutadana; un departament que treballa els 365 dies de l’any, per les nits i cap de setmana”, pel que ha assegurat que “són una peça fonamental en la maquinaria de l’ajuntament i des de l’equip de govern volem que vos quede molt clar el respecte que vos tenim”.

Recompensa pel treball i esforç

policia local betera 15Alemany ha destacat que este reconeixement no ha de quedar-se només en paraules sinó que ha d’anar més enllà, i ha anunciat que “es posarà en valor el treball realitzat durant el període de festes, especialment a la nit”, i per això ha traslladat als agents de policia “el compromís ferm de compensar el treball i esforç”.

La nova alcaldessa no ha especificat com es va a recompensar però ha demanat “paciència, confiança i comprensió en aquest equip de govern” i s’ha compromès a fer “les coses diferent a com s’han fet fins ara”.

policia local betera 4 policia local betera 16 policia local betera 11 policia local betera 2
policia local betera 3 policia local betera 17 policia local betera 12 policia local betera 6
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment