Notícies

folkestiu-2105Com cada estiu per aquestes dates torna a la Plaça del Mercat de Bétera el Folkestiu, la quarta mostra d’estiu de música i cultura popular organitzada per l’Ateneu Cultural i l’Associació Cultural l’Aljama que té com a objectiu oferir un recull d’espectacles musicals, dansa i activitats culturals basades en el patrimoni musical i cultural popular i tradicional valencià i d’altres pobles de la Mediterrània.

La festa grossa de l’estiu se celebrarà el divendres 31 de juliol i el dissabte 1 d’agost amb un ampli i variat programa d’actuacions i activitats que vos detallem a continuació:

El divendres 31 començarà a les 19.00, amb els contes de Llorenç Gimènez. A les 20.30, l’Associació Cultural l’Aljama i l’Orquestra CAM de Bétera oferiran l’espectacle “Mixtures” amb les veus de Marieta, Pep Gimeno Botifarra i Xavier de Bétera. La festa acabarà amb el concert de El Diluvi, grup que conrea un estil que anomena mestissatge mediterrani, tot fusionant estils musicals com cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional o d’arrel valenciana.

El dissabte 1 comencem a les 20.00, amb el grup de danses El Tossal de Llíria. Després del sopar, hi haurà ball de plaça amb el grup Tres fan Ball.

A més els dos dies hi haurà sopar popular a la plaça, al preu de 6 euros (entrepà, picadeta i beguda), els interessats poden fer la reserva a la web de l’Ateneu Cultural.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment