Oci i Cultura
praga 1

Foto: Vicente Bes Audiovisual


Vicent Bes Audiovisual
Vicent Bes Audiovisual

El passat dijous 23 de juliol els membres del grup l’Aljama de Bétera iniciaren el seu viatge a Praga on han participat en un festival internacional juntament amb 71 grups folklòrics arribats de 20 països, “i hem tingut l’oportunitat de portar el nom del nostre poble ben orgullosos i de mostrar un poquet de la cultura popular i tradicional valenciana”, han afirmat des del grup de danses.

Concretament, una desfilada pel centre de Praga juntament amb els 71 grups que formaven part de l’edició de 2015 del festival. Ha sigut “genial” l’experiència viscuda per tots els components de l’Associació Cultural l´Aljama de Bétera, “una vegada més hem tingut l’oportunitat de portar el nom del nostre poble ben orgullosos fora de la nostra terra, en esta ocasió a Praga”, per participar al festival Prague Folklore Days, ha destacat el seu president José Codina.

Durant quatre dies esta entitat cultural beterana ha mostrat la cultura popular i tradicional valenciana amb els seus balls, músiques, cançons i també la indumentària.

Per una altra banda, el grup també ha disfrutat d’un poc de turisme i de viure grans moments. “Ens hem portat una gran quantitat d’anècdotes, rialles i vivències que ja formen part del record de tots nosaltres, però el més important, poder mostrar allò que ens agrada fer i per el que treballem intensament, i el plaer  i l’orgull de representar al nostre poble una vegada més”, ha conclós Codina.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment