Notícies
Foto: Bes Audiovisual

Foto: Bes Audiovisual

L’esperat Sopar d’Estiu o Sopar de la Piscina organitzat per les Obreres i Majorals de 2015 ja està ací. Hui tanquem el mes de juliol i demà 1 d’ agost, Bétera es fica de ple en les festes locals de la localitat.

Mapa Policia Local Bétera

Mapa Policia Local Bétera

El comboi començarà a les 19.00 hores a la casa del President dels Majorals, Carlos Tórtola, siutada a l’Avinguda del Nord, des d’allí els Majorals aniran a recollir acompanyats per la música de la xaranga a les quatre Obreres seguint aquest ordre: Maria Aloy (C/ Llíria), María Bravo (C/Montcada), Xus Martínez (Av. País Valencià) i Mónica Martínez (C/ Santos de la Piedra).

S’espera que el recorregut dure més o menys dos hores, segons confirmen els majorals, de manera que la comitiva arribarà cap a les 21.00 hores al Poliesportiu Municipal de Bétera i el sopar començarà a les 22.00 hores a la piscina que estarà totalmente decorada per a l’ocasió.

Durant la nit hi haurà sopar, parlaments i molt de ball. Com mana la tradició seran les quatre parelles formades per majorals i obreres els que s’encarreguen d’obrir el ball amb l’espectacle que porten assajant des del passat mes d’octubre.

Els Majorals de 2015 recorden, tal com s’especifica en el llibret, que només tindran accés a la piscina, tant per al sopar com per a la discomòbil, aquelles persones que tinguen tiquet per raons de seguretat i aforament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment