Oci i Cultura

CARETLL ANT-MANCom cada cap de setmana demà dissabte s’estrenarà una nova pel·lícula al cinema d’estiu de Bétera. En esta ocasió ens proposen “Ant-Man” una pel·lícula de ciència ficció dirigida per Peyton Reed (la sèrie de televisió New Girl) i protagonitzada per Paul Rudd (Wet Hot American Summer); Michael Douglas (Behind the Candelabra); Evangeline Lilly (El Hòbbit: La batalla de los cinco ejércitos); i Corey Stoll.

La pel·lícula, no recomanada per a menors de 7 anys, es podrà disfrutar demà dissabte 1 d’agost a les 22:30 hores i diumenge 2 d’agost a les 22:00 hores, a l’edifici Frutos Bétera. El preu de l’entrada és 4,50 euros.

Sinopsi:

Després d’abandonar la presó, el lladre d’estar per casa Scott Lang rep la telefonada del misteriós doctor Hank Pym per realitzar un treball especial. El científic subministrarà al jove un vestit especial, que li atorgarà la capacitat de reduir en gran mesura la seua mida però augmentant considerablement la seua força. Amb esta nova arma en el seu poder, haurà d’abraçar al seu heroi interior, oblidar el seu passat de delinqüent i tractar de salvar el món d’una terrible amenaça.

 

 
 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment