Oci i Cultura

Folkestiu betera 1

El Folkestiu 2015 ha congregat este cap de setmana a centenars de persones disposades a disfrutar d’un recull d’espectacles musicals, dansa i activitats culturals organitzades per l’Ateneu Cultural i l’Aljama de Bétera.

Folkestiu betera 7Divendres l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra” junt amb la Xavier de Bétera, l’orquestra CAM de Bétera i l’Aljama van omplir la Plaça del Mercat tot i que els núvols presagiaven pluja. L’espectacle va donar inici però va ser breu ja que al cap de pocs minuts va començar a ploure i els músics van haver de recollir els seus instruments i l’organització  desmuntar l’equip de so. Tot i això la gent va gaudir d’unes quantes cançons interpretades tant per Pep Gimeno com pel nostre cantaor local, Xavier de Bétera. Haurem d’esperar al 12 d’agost per presenciar l’espectacle complet a l’acte de presentació de les Festes de Bétera.

Sopar a remull 

La pluja va fer que els més de 300 assistents es protegiren a l’edifi de l’Ateneu per sopar. El mal temps no va impedir que la gent se les arreglés per menjar-se els entrepans en bona companyia per després anar al Palauet a disfrutar del concert de El Diluvi dedicat a Ovidi Montllor.

Folkestiu betera 11 Folkestiu betera 12 Folkestiu betera 13 Folkestiu betera 9

Passada la tempesta i amb el cel ras, dissabte es tornava a omplir la plaça de gent. Durant la vesprada els veïns i veïnes de Bétera van disfrutar de la rondalla i grup de danses El Tossal de Llíria. Un dels moments més divertits va ser quan la cercavila d’Obreres i Majorals van passar per la plaça, unint-se així dos de les festes de l’estiu.

folk estiu encontre

El Folkestiu 2015 va continuar amb la divertida actuació de Tres fan Ball i el sarau final fins a la matinada.

Folkestiu betera 8 Folkestiu betera 3 Folkestiu betera 6 Folkestiu betera 4

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment