Festes de BéteraNotícies

28

El tradicional Sopar de la Piscina o Sopar d’Estiu ha sigut l’acte encarregat d’anunciar que queden uns dies perquè comencen oficialment les Festes de Bétera 2015. En aquesta ocasió 360 persones van acudir a este esdeveniment en el qual, com mana la tradició, els comensals van anar vestit de gala.

La festa va començar a les 19.00 hores amb la recollida primer del President dels Majorals, Carlos Tórtola, i després de cadascuna de les obreres als seus respectius domicilis. Com cada any la cercavila va estar ambientada amb la música de la xaranga i molts veïns que van voler comprovar de primera mà el “glamour” dels vestits de les Obreres d’enguany.

I elles no van defraudar a ningú. Maria Aloy va lluir un vestit molt original en què va combinar diferents teles amb tons marins, blanc i plata. María Bravo va optar per un vestit recte d’inspiració índia amb una gran obertura a la falda en el qual va combinar en roig i daurat. Per la seua banda Xus Martínez va triar una falta vaporosa en fúcsia ideal per al ball amb un cos molt original en el qual destacava l’esquena. I la jove Mónica Martínez va optar pel verd amb flors superposades en tons blaus i un cos transparent perfecte per a l’ocasió.

4 7 8 5

Cap a les 21.00 hores la comitiva arribava al barracó de l’Albereda on van ser rebuts entre aplaudiments pels majorals de 2016 i per molts convidats al sopar i veïns que els esperaven allí per acompanyar-los fins la piscina.

Un estorno únic per al sopar

23Passaven uns minuts de les deu de la nit quan començava oficialment l’acte a la piscina, un entorn únic decorat de manera increïble per a l’ocasió amb llums i flors. Amb els convidats asseguts ja en les taules les obreres van anar entrant una a una acompanyades pels regidors de l’Ajuntament de Bétera, Enric Álvarez i José Rodado i el president i vicepresident dels Majorals 2015. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la Regidora de Festes, Raquel Puig, les van rebre a l’escenari, tal com marca el protocol d’aquest acte.

Micròfon en mà Carlos Tórtola donava la benvinguda als convidats i agraïa l’esforç dels amics i la família, “espere que disfruteu del sopar i de les festes de Bétera, que ja estan ací”. També la nova alcaldessa va voler dedicar unes paraules als assistents, “el sopar de la piscina suposa el preludi de les Festes d’Agost, les nostres festes, així que vull desitjar a tota la gent que gaudiu de l’entorn, del sopar, que gaudiu de la companyia i sobretot que gaudiu del ball que durant tant de temps i tant d’esforç porten preparant els protagonistes de la festa: les obreres i els majorals”.

16 22 24 26

Després del sopar les quatre obreres acompanyades per quatre majorals van obrir el ball amb una actuació que portaven assajant des del mes d’octubre davant l’atenta mirada i els flaixos de les càmeres dels convidats. I després la sorpresa va ser l’actuació de Marcos Martins, un dels concursants del programa televisiu “La Voz” que va delectar amb unes quantes cançons abans que la discomòbil s’apoderés de la pista.

44

Al sopar va assistir bona part de la corporació municipal encara que no tots. Així vam poder veure als sis regidors de Compromís i Glòria Campomanes i Amparo Ballester en representació de Mas Camarena – CUBE. A l’acte no va poder assistir el regidor d’Assemblea Bétera Ciutadana, qui va excusar la seua presència, ni cap dels tres regidors de l’actual PSPV-PSOE, socis del nou govern municipal. Per part de l’oposició va estar present Eva Marínez de Ciudadanos, i els regidors del PP de Bétera.

MÉS IMATGES DEL SOPAR DE LA PISCINA A AQUEST ENLLAÇ

Patrocinio

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment