Oci i Cultura
Foto: Ajuntament de la Pobla de Vallbona

Foto: Ajuntament de la Pobla de Vallbona

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona va organitzar el passat divendres una reunió amb diversos ajuntaments de la comarca del Camp de Túria amb l’objectiu d’iniciar els contactes i coordinar actuacions en matèria cultural i de normalització del valencià en l’àmbit comarcal.

La representació de la Pobla va estar encapçalada per  l’alcalde, Josep Vicent Garcia, la regidora de Cultura i el regidor de Festes. A la reunió també hi van acudir l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, l’alcaldessa de Benissanó, Mª Amparo Navarro, i regidors de cultura i tècnics lingüístics d’ajuntaments com ara Riba-roja, Vila-marxant i l’Eliana.

A més, es va informar de les directrius a seguir per a la creació d’Oficines o Agències de Promoció del Valencià en els diferents municipis, per a la qual cosa s’ha pres com a model l’Agència de Promoció del Valencià de la Pobla, la tècnica de la qual va explicar el funcionament.

Finalment,els assistents es van emplaçar per a una nova reunió al mes de setembre en la qual començaran a treballar els primers punts d’activitats comunes pel que fa a la promoció i normalització del valencià en l’àmbit comarcal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment