Festes de BéteraNotícies

coeta 3Els preparatius per als actes de les Festes de Bétera 2015 en què el foc és el protagonista estan en marxa. Este any com a novetat serà obligatori que els participants en la coetà i el cordà porten un braçalet identificatiu que reparteix Protecció Civil a les Coves de Mallorca fins el dissabte 8 de 17.30 a 21.00 hores.

L’Ajuntament ha publicat també a través de web les normes de participació de la cordà i la coetà en què es detalla punt per punt que poden participar, què artificis es poden utilitzar, quines són les zones de foc i quines són les normes de comportament.

En el document es diferencia clarament entre participants actius i passius. Els actius CRE seran identificats amb un braçalet verd i podran tirar coets gràcies a posseir la titulació CRE i l’assegurança de danys personals. D’altra banda els participants passius portaran un braçalet de color taronja i no podran manipular amb les mans cap artifici. Els danys personals que puguen patir els assumiran pel seu compte i risc, i signaran un plec de descàrrega cap a l’Ajuntament, associacions i pirotècnic.

El document publicat per l’Ajuntament de Bétera també especifica la roba necessària per participar protegits en aquests actes: granota de tela inífuga, roba de cotó, xaqueta vaquera, tovalles per al coll, casc de moto amb visera o escafandra, ulleres de seguretat, botes de pell i guants.

Patrocinio GES

                                                                                     Accede al cupón de tu  Tablet

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment