Festes de BéteraNotícies

coeta 3Els preparatius per als actes de les Festes de Bétera 2015 en què el foc és el protagonista estan en marxa. Este any com a novetat serà obligatori que els participants en la coetà i el cordà porten un braçalet identificatiu que reparteix Protecció Civil a les Coves de Mallorca fins el dissabte 8 de 17.30 a 21.00 hores.

L’Ajuntament ha publicat també a través de web les normes de participació de la cordà i la coetà en què es detalla punt per punt que poden participar, què artificis es poden utilitzar, quines són les zones de foc i quines són les normes de comportament.

En el document es diferencia clarament entre participants actius i passius. Els actius CRE seran identificats amb un braçalet verd i podran tirar coets gràcies a posseir la titulació CRE i l’assegurança de danys personals. D’altra banda els participants passius portaran un braçalet de color taronja i no podran manipular amb les mans cap artifici. Els danys personals que puguen patir els assumiran pel seu compte i risc, i signaran un plec de descàrrega cap a l’Ajuntament, associacions i pirotècnic.

El document publicat per l’Ajuntament de Bétera també especifica la roba necessària per participar protegits en aquests actes: granota de tela inífuga, roba de cotó, xaqueta vaquera, tovalles per al coll, casc de moto amb visera o escafandra, ulleres de seguretat, botes de pell i guants.

Patrocinio GES

                                                                                     Accede al cupón de tu  Tablet

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment