Festes de Bétera
alfabega_corts

Foto: Corts Valencianes

Segons han informat les Corts Valencianes, l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha fet arribar al President de les Corts, Enric Morera, un exemplar de les monumentals alfàbegues de Bétera, les mítiques plantes que es cultiven al municipi del Camp de Túria amb motiu de les festes patronals que se celebren al voltant del 15 d’agost.

El president del parlament valencià ha agraït l’obsequi simbòlic de l’Ajuntament de Bétera  a les Corts i ha assegurat que, amb la presència de l’alfàbega monumental al jardí, “el poble de Bétera, les seues seculars tradicions, estan presents des de hui al palau per a recordar-nos amb esta meravellosa alfàbega la grandesa dels beterans i beteranes i l’estima que tenen per les seues arrels, que compartixen des de hui amb les Corts”.

Patrocinio GES

¡Consigue gratis una tablet!. Accede aquí al cupón de tu  Tablet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment