NotíciesOci i Cultura

Corte-de-Faraón-1-BéteraTal i com ha publicat la Diputació de València l’Ajuntament de Bétera rebrà 30.000 euros del pla a través del programa provincial que anualment impulsa la institució provincial per al condicionament o millora i conservació de béns immobles destinats a activitats musicals.

Aquests 30.000 euros aniran destinats per a millora de les instal·lacions audiovisuals i de climatització en l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera, més coneguda per tots com el Palauet.

En total la institució destinarà a la comarca del Camp de Túria 282.098 euros dels quals es benificiarán localitats com Llíria, Riba-roja de Túria, Loriguilla, Serra y la Pobla de Vallbona. Vilamarxant serà una de les localitats que més subvenció reba, en concret 90.000 euros per a obres d’adaptació i rehabilitació en l’edifici social.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment